A PANIC RECORDING Hangstúdió alapdíja 2005 óta változatlanull bruttó 3.000Ft/óra, amely általában a stúdióban (munkával) töltött időre vonatkozik, pl. feléneklés esetén az előre egyeztetett kezdési időponttól a beálláson (estleges skálázás, rövid próbafelvétel), a felvételen és a zenére illesztésen keresztül egy alap effektezéssel ellátott széles dinamikatartományú félkész anyag létrejöttéig (CD-re, DVD-re pendrive-ra írásáig) tart.
Teljes munkanap (min. 10 óra) esetén 10% kedvezményt adunk, így
10 óra egyben csak bruttó 27.000Ft-ba kerül, még hosszabb idejű megrendelések estén (100 óra felett) további kedvezményeket tudunk adni egyéni megegyezés alapján.


Amennyiben a fent leírtak szerint elkészült, vagy máshonnan hozott hanganyagot tovább kell formálni, MASTERING-elni, az az adott mű összetettségétől, minőségétől, és a kialakítandó hangképtől függően további 5-15000Ft számonként (max. 10 perces zeneszámok esetén).


A DJ LIVE MIXING szolgáltatás ára szintén bruttó 2000Ft/óra, amely az előre egyeztetett kezdési időponttól kezdve az esetlegesen hozott pult bepakolásán, összekötésén keresztül a nyers felvétel létrejöttéig (adathordozóra történő írásáig) tart.


Ha a DJ LIVE MIXING keretein belül létrejött hanganyag további megmunkálásra MASTERING-elésre szorul, akkor annak díja bruttó 500-1500Ft hanganyag-percenként.


A PANIC RECORDING hangstúdió kizárólag személyzettel (technikus) használható, akinek a díjazása a szolgáltatások áraiban benne foglaltatik (sör és pálinka kivételével :)


Az itt fel nem sorolt, további hangstúdióval összefüggő tevékenységek (pl. zeneírás, midi szerkesztés, hangszerelés, stb.) díjazása egyéni megegyezés tárgyát képezi.

 
     
 

1998                              PANIC RECORDING   -   Digital SOUND and VIDEO Systems                              2015